Βραβεύσεις

Στην κορυφή της καινοτομίας στην Ελλάδα!

Με χαρά και υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι το Κέντρο Γλωσσών & Πολιτισμού ΖΑΧΑΡΙΟΥ τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας στη Διδασκαλία στο διαγωνισμό Education Leaders Awards για την πρωτοποριακή, ολιστική μέθοδο “A Course of Action!” που έχει εμπνευστεί η κα Ειρήνη Ζαχαρίου.
Η καινοτόμος μέθοδός μας συνδέει τον κόσμο του Θεάτρου ως σύνθετη μορφή Τέχνης, του Παιχνιδιού και της Τεχνολογίας με αυτόν της Εκπαίδευσης, με στόχο όχι μόνο την εκμάθηση της ξένης γλώσσας αλλά και την ολόπλευρη ανάπτυξη της παιδικής προσωπικότητας αφού βελτιώνει τις συναισθηματικές, δημιουργικές, κοινωνικές, νοητικές και γλωσσικές ικανότητες των μαθητών. 
Η υψηλού κύρους και επιστημοσύνης κριτική επιτροπή την οποία προεδρεύει η πρώην υπουργός παιδείας κα Διαμαντοπούλου, βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές εκπαιδευτικών οργανισμών από κάθε γωνιά της χώρας και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα.
Ο θεσμός έχει δύο στόχους. Ο πρώτος είναι η συμμετοχή και η κατάθεση της προσπάθειας για να μάθει και να εμπνευστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της και ο δεύτερος στόχος είναι η διάκριση, ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτεροι και οι πιο ιδιαίτερες προσπάθειες.
Η βράβευση μας έρχεται ως το επιστέγασμα της 20χρονης δημιουργικής πορείας του σχολείου μας κατά την οποία σπάσαμε πολλά εκπαιδευτικά πρότυπα και φέραμε νέα πνοή στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των μαθητών μας που εμπιστεύεστε την ξενόγλωσση διδασκαλία των παιδιών σας στα χέρια μας όλα αυτά τα χρόνια, καλωσορίζετε τον άνεμο προόδου που φυσάει στο σχολείο μας και μας επιβραβεύετε με την αγάπη σας.
Σας υποσχόμαστε να είμαστε πάντα πρωτοπόροι των εξελίξεων και πιστοί στην υπόσχεσή μας να δημιουργούμε παιδιά χαρισματικά και ευτυχισμένα.
«…το Θέατρο στην Εκπαίδευση…, αποτελεί μια συνισταμένη των Τεχνών στο σύνολό τους, που αντιπροσωπεύουν και μορφοποιούν δηλωτικά τις ποικίλες όψεις της Παιδείας και της πολιτιστικής δημιουργίας.
Ο συγκερασμός όλων αυτών των μορφοποιητικών δεδομένων …, σε συνάρτηση πάντα προς το διδακτικό και παιδαγωγικό περιεχόμενο της έννοιας “Θέατρο στο Σχολείο”, αποτελούν τις σταθερές βάσεις πάνω στις οποίες μπορεί να οικοδομηθεί το Σχολείο του μέλλοντος.» Θεόδωρος Γραμματάς, καθηγητής θεατρολογίας Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Κέντρο Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΟΥ Εδώ η Γλώσσα δεν είναι Ξένη, είναι ένα σχολείο του μέλλοντος!

Διάκριση στον διαγωνισμό "Αετοί της Εκπαίδευσης" - Επιλογή πελατών

"Η εταιρεία Beautiful Company η οποία είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού, θα ήθελε να σας συγχαρεί για την διάκρισή σας στην κατάταξη Αετοί της Εκπαίδευσης. Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά. Το λογότυπο Αετοί συνδέεται με την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία σας έχει 8.4 στα 10, και ως εκ τούτου ανήκετε στην ομάδα Αετοί της Εκπαίδευσης, ξεπερνώντας πάνω από 27.5 χιλιάδες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, η εταιρεία σας έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών της βιομηχανίας, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων τους. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον".

Ελληνοαγγλικό συμβούλιο

Το υπέροχο τέλος του χρονικού μιας πράξης αγάπης!

Mας το χαρίζει σήμερα το Ελληνοαγγλικό Συμβούλιο με τη συγχαρητήρια επιστολή του για την άριστη βαθμολογία των μαθητών μας στις εξετάσεις Cambridge. Μπράβο στις δασκάλες μας, τις δασκάλες της καρδιάς για όλη την αγάπη και την αφοσίωση και στους καταπληκτικούς μαθητές μας για την επίτευξη των υψηλών στόχων τους!

Συγχαρητήρια Επιστολή HEC

Η μεγαλύτερη επιτυχία μας όμως δεν είναι η κατοχή ενός πτυχίου. Είναι η άριστη γνώση όχι μόνο του γραπτού αλλά και του προφορικού λόγου. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τη φράση: «Έχω πτυχίο αλλά δεν μπορώ ή ντρέπομαι να μιλήσω…»; Το να πάρει ένας μαθητής ένα τυπικό προσόν χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα ήταν κάτι που από τη γέννηση του σχολείου μας θέλαμε να αποφύγουμε.

Με το πρόγραμμά μας οι σπουδαστές μαθαίνουν να μιλούν αυθόρμητα, χωρίς να μεταφράζουν στο μυαλό τους. Όπως και στη μητρική τους. Γι’αυτό κι εμείς λέμε:

ΕΔΩ Η ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΗ!

Και το αποδεικνύουμε!


Ελληνοαμερικάνικη Ένωση - Certificate of Recognition

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση μας έχει απονείμει το Certificate of Recognition εις αναγνώριση των πολυάριθμων επιτυχιών και της συμβολής μας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση των Ελλήνων.