Τμήματα

Τμήματα μελέτης

Απαλάσσουμε το γονιό και τους μαθητές από το άγχος της μελέτης!

Οι μαθητές μας γυρίζουν διαβασμένοι στο σπίτι τους έχοντας μελετήσει μαζί με τις καθηγήτριες τους που διαθέτουν τον τρόπο και τις γνώσεις ώστε η εμπέδωση του μαθήματος να γίνεται σωστά, αποδοτικά και ευχάριστα!


Conversation classes

Απευθύνονται σε μαθητές και ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τις προφορικές τους ικανότητες. Τα μαθήματα εστιάζουν στην επικοινωνία, το διάλογο, τη χρήση καθημερινών εκφράσεων αλλά και τη συζήτηση θεμάτων που εξετάζονται σε προφορικές εξετάσεις πτυχίων για τους μαθητές. Λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα.

Εγγραφές όλο το χρόνο


Ευέλικτα τμήματα Σαββάτου

Σ’ εμάς, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα ένταξης σε πιο ευέλικτα τμήματα. Τμήματα που διαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες τους σε χρόνο. Τα τμήματα αυτά λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο. Με την εγγύηση του Κέντρου Γλωσσών Ζαχαρίου.


Super little singers

Μαθήματα μουσικής και τραγουδιού στα Αγγλικά και Γαλλικά

Από πολύ μικρή ηλικία τα παιδιά βγάζουν ήχους, τραγουδάνε, κινούνται και χορεύουν με απόλυτα φυσικό τρόπο. Επικοινωνούν στη δική τους μουσική γλώσσα που ονομάζεται προλεκτική επικοινωνία. Τελευταίες έρευνες στον ανθρώπινο εγκέφαλο έχουν αποδείξει την ικανότητα των μικρών παιδιών να μαθαίνουν πολλές γλώσσες σε πολύ μικρή ηλικία καθώς και μία ιδιαίτερα στενή σχέση μεταξύ της μουσικής και της γλωσσικής εκπαίδευσης.

Τα παιδιά λατρεύουν να μαθαίνουν γλώσσες και να εκφράζονται με ήχους και τραγούδια. Αυτό είναι το μέλλον στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και υποστηρίζεται από όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εμείς έχουμε δημιουργήσει ένα Αγγλικό & Γαλλικό εργαστήρι μουσικής και το έχουμε ονομάσει Super Little Singers.

Σε περιμένουμε για ένα υπέροχο ταξίδι στο χώρο των γλωσσών και της μουσικής!


Vocational English

Νέα μαθήματα Αγγλικής ορολογίας.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και δίνουμε έμφαση στη μελλοντική επαγγελματική εξέλιξη. Τα μαθήματα στοχεύουν στην εκμάθηση Αγγλικών ειδικότητας και στην απόκτηση πιστοποιητικού για 40 επαγγέλματα από το Πανεπιστήμιο του Greenwich.


Θερινά τμήματα

Με τα ταχύρρυθμα θερινά τμήματα επιτυγχάνουμε να κάνουμε μία τάξη το καλοκαίρι γρήγορα και εύκολα, χωρίς να μας επιβαρύνουν οι σχολικές υποχρεώσεις του χειμώνα. Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά. Διαρκούν 6 εβδομάδες τις οποίες χωρίζουμε σε δύο περιόδους φοίτησης έτσι ώστε οι μαθητές να μην χάσουν τίποτα από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Εγγραφές το Μάιο


Super little actors

Θεατρική ομάδα
"You're up, you're lively and you're interacting and creating - THAT is a drama student!"

Το θέατρο είναι γλώσσα 
Γλώσσα όχι ξένη μα οικεία
Θέατρο σημαίνει έκφραση, δημιουργικότητα, φαντασία
Έλα να αποκτήσεις του θεατρικού μας κόσμου την εμπειρία
Θέατρο στα αγγλικά, πραγματική πρωτοτυπία
Θέατρο στα αγγλικά και παρελθόν της γλώσσας η δυσκολία

Μαθαίνεις να ακούς, να γράφεις, να μιλάς
Και τότε του θεατή την καρδούλα ακουμπάς
Γλώσσα στην πράξη, πράξη θεατρική
Κι αμέσως γεννιέται μια εικόνα μαγική

Θέατρο είναι παράσταση μα και πρόβα, προετοιμασία
Έλα και γίνε μέλος σε αυτή την πανδαισία
Δραστηριότητα με οφέλη πάνω από μία αράδα
Είναι τέλειο να συνεργάζεσαι μέσα σε ομάδα!

Σε περιμένουμε στο Αγγλικό θεατρικό εργαστήρι Super Little Actors. Μία υπέροχη, διασκεδαστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα!