Χρυσό Βραβείο Κοινού "Αετοί της Εκπαίδευσης"

✨ Τα μπράβο που παίρνουμε από μαθητές και γονείς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας.
✨Με χαρά απευθύνουμε ένα μύνημα ευγνωμοσύνης σε όλους εσάς που μας δείχνετε την αγάπη σας κάθε χρόνο με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η άριστη βαθμολογία και τα εξαιρετικά σχόλια στις κριτικές του Google.
✨Η συνεχής στήριξή σας και τα ειλικρινή σας λόγια δεν μας έχουν μόνο ενθαρρύνει αλλά μας έχουν επίσης αναδείξει σε αποδέκτες του χρυσού βραβείου κοινού "Αετοί της Εκπαίδευσης". Αφορά διάκριση σε όλο τον κλάδο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών στην Ελλάδα για το προηγούμενο έτος.
✨Κάθε βραβείο είναι σημαντικό αλλά αυτό που έρχεται από το κοινό, από εσάς, φέρει μία αξία ανεκτίμητη.
✨Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτική ξενόγλωσση εκπαίδευση στα παιδιά σας.
✨Μερικά από τα σχόλιά σας στο Google που μας συγκινούν βαθύτατα:
"Θαυμάζω τους ανθρώπους που δεν αρκούνται με το καλό αλλά προσπαθούν για το καλύτερο και μετά για το άριστο.
Αυτό αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο η κα Ζαχαρίου η ιδιοκτήτης του κέντρου που με απόλυτη αφοσίωση,αγάπη βρίσκει και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους έχοντας σαν αποτέλεσμα τα πολύ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις πιστοποιήσεων.
Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο αλλά σταματώ εδώ...ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ!!!!!"
"Πραγματικά ένα από τα καλύτερα σχολεία ξένων γλωσσών στην Ελλάδα. Ως μαθητής είχα μια επιτυχημένη πρόοδο και τα αγγλικά μου είναι υπέροχα. Οι δάσκαλοι και το προσωπικό είναι ευγενικοί, πάντα χαμογελαστοί και είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν περισσότερη βοήθεια όταν κάποιος μαθητής τη χρειάζεται. Η φοίτησή μου σε αυτό το σχολείο ήταν πολύ ευχάριστη και μου άρεσαν τα μαθήματα".
"Συγχαρητήρια στην κυρία Ζαχαρίου την ιδιοκτήτρια του κέντρου ξένων γλωσσών στον Πειραιά που με αγάπη και επαγγελματισμό φροντίζει τα παιδιά μας, δίνοντάς τους τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον τους. Με τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους όπως το θέατρο στα αγγλικά καταφέρνει τα άριστα αποτελέσματα στις εξετάσεις πιστοποιήσεων. Πολλά συγχαρητήρια! Τα παιδιά πλέον δεν βλέπουν την ξένη γλώσσα σαν ένα βαρετό μάθημα αλλά αντίθετα την αγαπούν και μαζί μ' αυτήν αγαπούν και το θέατρο".
❤