Υποτροφία

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας φέτος τιμήσαμε και έναν ιδιαίτερα χαρισματικό μαθητή μας. Το Μιχάλη Κουκουρέμπα που μετά από προτροπή μας, έγραψε το τεστ IQ της MENSA Ελλάδος και βρέθηκε με δείκτη νοημοσύνης 131. Έτσι συγκαταλέγεται και επισήμως πλέον στο 2% του παγκόσμιου πληθυσμού που είναι διάνοιες.

Για να ενισχύσουμε περαιτέρω το χαρισματικό μυαλό του αποφασίσαμε να του δώσουμε δύο υποτροφίες για ξένες γλώσσες. Μία για μαθήματα Γαλλικών και μία για μαθήματα Κινέζικων για όσα χρόνια θα φοιτά στο σχολείο μας. Λαμβάνοντας όμως υπ'όψιν την ιδιαιτέρως ευεργετική επίδραση που έχουν όχι μόνο οι ξένες γλώσσες αλλά και η μουσική στη διανοητική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη των παιδιών και νέων ανθρώπων προσθέσαμε και μία τρίτη υποτροφία για μαθήματα πιάνου ώστε η εκπαίδευσή του Μιχάλη να είναι πλήρης.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο μαθητή μας καλές σπουδές και ένα λαμπρό μέλλον!

Την απονομή των υποτροφιών Γαλλικής & Κινέζικης γλώσσας στο ΚΞΓ  ΖΑΧΑΡΙΟΥ έκανε η κα Ψαρρά ενώ της υποτροφίας πιάνου έκανε ο καθηγητής μουσικολογίας και πιάνου κος Νικόλας Χάλαρης που έχει αναλάβει τη διδασκαλία του.