Στο σχολείο μας η επιτυχία δεν είναι απλώς στόχος - είναι ο κανόνας

Με μεγάλη χαρά, σας ανακοινώνω ότι το σχολείο μας σημείωσε και φέτος 100% επιτυχία στις εξετάσεις Cambridge! Οι μαθητές μας, με αφοσίωση και επιμονή, κατάφεραν να διακριθούν με άριστα αποτελέσματα, και αυτό μας γεμίζει υπερηφάνια. Θέλω να συγχαρώ θερμά την ομάδα του ΚΞΓ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, τους υποψηφίους καθώς και εσάς τους γονείς, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Το Cambridge, το κορυφαίο πανεπιστήμιο παγκοσμίως, παρέχει πιστοποιητικά που αναγνωρίζονται διεθνώς και ανοίγουν πόρτες τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιλέγοντας το ΚΞΓ Ζαχαρίου, το οποίο εξειδικεύεται στις εξετάσεις Cambridge, επενδύετε σε ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον των παιδιών σας. Σε μια εποχή όπου η ξενόγλωσση εκπαίδευση συχνά υποβαθμίζεται από πληθώρα πιστοποιητικών αμφίβολης ποιότητας και περιορισμένης αναγνώρισης, εμείς επιμένουμε στο καλύτερο.

Η επιτυχία του ΚΞΓ Ζαχαρίου βασίζεται στη συστηματική εφαρμογή μιας στοχευμένης και αλάνθαστης μεθόδου που αποδεδειγμένα, εδώ και τρεις δεκαετίες, οδηγεί στην κορυφή. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ανάπτυξη των προφορικών δεξιοτήτων, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση των μαθητών μας, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με ευφράδεια, άνεση και στο επίπεδο που σπουδάζουν (δηλ. οι μαθητές του proficiency πρέπει να μιλάνε proficiency όχι lower). Οι δικοί μας απόφοιτοι είναι οι μελλοντικοί ηγέτες.

 

Με εκτίμηση,

Ειρήνη Ζαχαρίου