Μια βραδιά γεμάτη ήρωες!

Η φετινή, πλημμυρισμένη με συναίσθημα, γιορτή θα μας μείνει αξέχαστη. Ήταν μια φαντασμαγορική εκδήλωση που περιείχε τα πάντα. Ομορφιά, μουσική, χορό, χαρά, συγκίνηση και ήρωες. Πολλούς ήρωες!

  1. Ξεκινώ από τους μικρούς ήρωες, τους μαθητές μου που έδωσαν ρεσιτάλ αγγλικής και γαλλικής γλωσσομάθειας και ταλέντου! Έτσι, μετέτρεψαν το θέατρο της ελληνογαλλικής σχολής Saint Paul σε ένα WEST END THEATRE OF LONDON.
  2. Την ηρωίδα Άρτεμις Δεβελιάδη που με γενναιότητα μίλησε στο Αμερικανικό κανάλι TED-Ed και σε εμάς για τη σχέση της με τα αυτοάνοσα νοσήματα.
  3. Την ηρωίδα Μάρα Μπουνάτσου που δέχθηκε την πρόκληση να μιλήσει στο κανάλι TED-Ed και σε ένα κατάμεστο θέατρο για τη βία εναντίον των γυναικών.
  4. Τον ήρωα κο Μήτο-Κώτση που στρατολογήθηκε από εμάς σε παλαιότερη εκδήλωση ως δότης μυελού των οστών και έδωσε χθες μόσχευμα σε ένα παιδάκι που έχει καρκίνο στον εγκέφαλο ΣΩΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!
  5. Τους ήρωες υποψήφιους δότες μυελού των οστών που έδωσαν δείγμα DNA κατά την εκδήλωση, στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα.
  6. Τις δύο ηρωίδες μαμάδες μαθητών μας που τα παιδιά τους έχουν διαβεί το κατώφλι του νοσοκομείου Ελπίδα και τα στηρίζουν με δύναμη και αγάπη. Χάρις την έκκλησή τους χθες κάναμε ρεκόρ συλλογής δοτών.
  7. Τις ηρωίδες δασκάλες του σχολείου μας που εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή μέθοδό μας “Course of Action!” αλλά και με τη δική τους μεγάλη αγάπη για τα παιδιά καλλιεργούν όχι μόνο την ξένη γλώσσα αλλά όλα τα ταλέντα τους και τα κάνουν χαρισματικά.
  8. Την ΑΗΕΡΑ Αθηνών που παρέλαβε μία υποτροφία αξίας 1700 ευρώ για τους σπουδαίους, φιλανθρωπικούς σκοπούς της. Ο κος Παπαδάκης, εκπρόσωπος της ΑΗΕΡΑ εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που ζήτησε να μεταφέρει το βίντεο με τα παιδιά θαύματα, τους μαθητές μας, στην Αμερική.
  9. Τέλος, το Κέντρο Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΟΥ που βραβεύθηκε με το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ EDUCATION LEADERS AWARDS!

«Οι δάσκαλοι που είναι αρκετά τρελοί ώστε να νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο… συνήθως τον αλλάζουν!»