Αναστολή λειτουργίας έως και τη 10η Απριλίου

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμό Δ1α/ΓΠ.οικ.16838 από 10-03-2020 περί επιβολής του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και δομών - ιδιωτικών και δημοσίων - όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Γλωσσών ΖΑΧΑΡΙΟΥ αναστέλλει κάθε εκπαιδευτική του δραστηριότητα από σήμερα έως και τη 10η Απριλίου εκτός από αυτήν του e-learning. 

Mε γνώμονα τα λόγια του Ιπποκράτη «Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν» και «Ισχυρός (υγιής) οργανισμός προλαβαίνει τις ασθένειες και δεν υπόκειται στη φθορά τους» σας συμβουλεύω να συμμορφωθείτε με τις οδηγίες της πολιτείας, να περιοριστείτε κατά το μέτρο του δυνατού στο σπίτι, να μην συναθροίζεστε σε κλειστούς χώρους, να πλένετε σωστά τα χέρια (20 δευτερόλεπτα) και να πάρετε βιταμίνες C ή/και Echinacea για ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Τους έφηβους μαθητές μου δεν θα ήθελα να τους δω να συναθροίζονται σε σπίτια συμμαθητών ή στέκια νεολαίας όπου η επικινδυνότητα είναι αυξημένη. Αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε, να κάνετε την επανάληψη της σχολικής ύλης ώστε να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό βιβλίο. Όσο για τους γονείς, σας δίδεται η ευκαιρία να χαρείτε τα παιδιά σας στο σπίτι και να τους διδάξετε τη σημασία της πρόληψης. Σας παραθέτω κι ένα link που μας δείχνει πώς να πλένουμε σωστά τα χέρια μας. https://youtu.be/bys8KJ-S6Ac

Τέλος, να παρακολουθείτε τακτικά τα emails και τα SMS μηνύματα για να λαμβάνετε τις ενημερώσεις. Μπορείτε επίσης όλοι να επικοινωνήσετε μαζί μου στο info@zachariou.edu.gr . Όπως επίσης και στο τηλέφωνο του σχολείου 2104186700.

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η ασθένεια να μας προσπεράσει. Θα είμαστε δυνατοί και σε αυτή τη δυσκολία.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Ειρήνη Ζαχαρίου